17. junij 2007

Veselica, lezbijke in funfa

Ja, tole iz naslova je vse dogajanje v enem večeru.
Pri kolegu smo zastavl mal s cvizeljnom (morm priznat, da je bil noro dobr, čeprav sem ga zmer mal "pokvaru" z vodo), pol smo šli pa še v Britof pogledat kako jim je kaj letos veselica ratala.
Zakon je bla - je bil liter cvizeljna samo 5 €! :)
K smo se pa naveličal, smo šli pa naprej v Rondoja. Madonca... vsaj enkrat mi je bil ta Rondo zelo hitro všeč. Sta ble namreč takoj za vhodom dve lez... emmm... dve
punci, k sta se mele mal rade. :)

Pol smo jih mel pa še mi mal radi...

Res sta ble zelo povabljive! Obe! Leva in desna


Pol smo šli pa naprej v Rocka. Pa smo se še tam med dve zataknil. Pa je bla spet ena simpatična:


Samo sem jih preden (smo začel konkretno debatirat) vseen rajš za vsak slučaj vprašal, če tud fantov ne marata. Ena od njiju je bla namreč mal sumljiva. Je Kepic pogruntal da je mal Marleni podobna. Pa ji ni blo nč všeč, k ji je to povedal. Je bla kar slabe volje, pa čeprav je taki estradnici podobna.


Bli smo spet do konca. Tok da je mel Očalko mal pizdarij z varnostnikom. Na konc je blo pa vse uredu. Mal smo eno gospodarsko rekl z DJ Gregijem, mal smo se z kelnarji zajebaval. En je hotu pač met fotko z mojimi očali:


Jaz sem pa hotu met fotko ene luštne kelnarce:


Na konc pa niti vedl nismo, kako naj dam pridemo. Pa je bil hvala Bogu Kepic z nami, k ma glih prov dolg jezik. Pa je mal šefa lokala sprašval, če bi nas lahko kdo dam zategnu. In se je šefe Boris res izkazal - poklica svojga ta glavnga kelnarja Murija pa nas je ta zategnu s šefovo funfo lepo domov:

Hvala Boris!!
Hvala Muri!!
Še pridemo v vaš lokal.
;)

2 komentarja:

Tadej pravi ...

Matr si povrsn s fotosopom! Mal se pomatrej drugc. Pa ne tolk blurat fac, k me zanima kasne so v resnici tele fuflje ;)

luka kepic pravi ...

sam je blo pa fajn...:D