13. februar 2008

Zoran Predin o Rebeki Dremelj?

Bravo. Vsaj nekdo v Sloveniji, ki si upa povedat par besed o tem, kako zelo na dnu je naša pop glasbena scena. Sicer je bil mogoče kdaj res že kar malo nesramen in preveč oster do kakšnih izvajalcev, ampak vseeno. Kar je res je res. To kar se vrti po radijskih postajah, videospoti ki jih objavljajo kot "ful hude" novice na 24ur.com, to je čisti obup. Ni čudn, da folk sploh ne ve več kaj je dobro in kaj je pač samo glasba za enkratno uporabo - kot zvečilni, ki ga prežvečiš (slišiš) in izpljuneš (pozabiš).

No, skratka - tole pa so misli Zorana Predina objavljene na http://www.rtvslo.si/:
"Povedal sem pač, da ta festival na prvo mesto postavlja koreografijo, na drugo mesto kostumografijo, na tretje mesto make up, mogoče na četrto mesto melodijo, čisto na koncu pa še besedilo."

vir

P.S. (13:48): Hja.. pa pozabu napisat še mal o radijskih postajah: ponavljajo vse komade (dobre in slabe) do onemoglosti (npr. Radio Ena - čisti obup). Ponavljajo nekvalitetno musko - to je obup že sam po sebi. Potem pa ponavljajo še tistih nekaj dobrih in kvalitetnih komadov, ki jih imajo. In seveda - tudi te toliko časa, da postanejo "zlajnani" in da ti čez čas priskutijo še te kvalitetne štiklce.Groza.

Ni komentarjev: