14. julij 2008

Na Pivo in cvetje so me ukrad'l

Letos sem prvič šel na Pivo in cvetje in evo - mi sunejo GSM in digitalca. Za GSM sem dal 1 € - ga ni škoda. Razen SIM kartice.
Digitalc je preživu že tolk enih žurk, da čuden da sploh še deluje. No, "novi" lastnik ga ne bo preveč vesel, ker ga bo lahko dal malo na popravilo - se namreč zaščita za zaslonko ne odpira in zapira tako kot se zagre. Spet je najbolj vredna kartica - spominska. Z vsemi slikami in videi, ki sem jih posnel.
Tko da sem najbolj jezen na vse skupaj ravno zaradi tega, ker tistemu, ki me je ukradel, te stvari ne bojo skoraj nič koristle. Jih bo edino stran lahko vrgel. Bemtiš, če je slučajno pismen in bere tole, naj mi vrne vsaj kartici! :)

Je pa res, da smo zelo malo denarja zapravili, ko smo v soboto celo popoldne tako rekoč zastonj pili Tajkuna. Smo spoznali češkega inovatorja, ki je pogruntal tisti pripravni samopostrežni šank. Vanj si nametal denar in potem si si lepo sam tankal pirček. Prvo rundo smo plačali mi, potem pa je čeh lepo s ključkom odklenih blagajno avtomata, ven pobral po 5 € in jih dal nam, da smo si zopet napolnili račun na avtomatu.
Hvala ti, Ivan Teško :)

Kar pa se tiče koncertov - Magnifico in Šank rock me še niso razočarali. Bolj me je razočaral folk. Ne vem - ali se jim ni dalo ploskat ali pa so imeli vsi v rokah kozarce in niso mogli ploskat. Šank rocki so dobili zelo porazne aplavze. Pa so mi naredili dober in kvaliteten žur.
Pozitivno me je pa presenetil Lepi Dasa. Pričakoval sem, da bo imel vse komade v stilu turbo-folk-harmoni-angelsov, pa je uspešno zajadral po drugih zvrsteh in tudi po tujih komadih.

Se pa že dolgo nisem tako narežal, kot sem se narežal folku. Pijanim babam, ki jih malo manj pijane babe poskušajo odvrniti od pijače;
primorcem, ki vsaki kelnarci rečejo "ma si lepa ku majska zora", itd. itd.
Pa še kakšna simpatična kelnarca Staše se najde vmes. Pa važno, da sem težil Šarcu:
"Ejga, aloe ti vera! (hehe) Mam eno fajn foro za Serpentinška: babe nikol ne smeš vprašat: KAKO SI, ampak A SI KEJ BOLJ."
Prijazen dečko; sam smejal se je; verjetno je že navajen takih izpadov.

Če potegnem črto - tud približno mi ni žal da sem bil na P&C. Grenak priokus mi ostane le zaradi GSM-a in digitalca oz. izgubljenih slik.
Grem naslednje leto spet? Močno dvomim. Tudi, če me ne bi ukradli, bi šel naslednje leto rajši za vikend uživat na morje. Važno je, da naredim kljukico seznamu. V seznamu kjer mi še vedno manjka kljukica pred Rock otočcem in še kakšno podobno prireditvijo.

2 komentarja:

Tadej pravi ...

Okradle .. ne Ukradli . .ce bi te Ukradli te ne bi blo kle ;)

cela jeba .. ;)

klemen42 pravi ...

a ni biu tip slovak?