09. junij 2010

Pravila za žene v času SP 2010

1. V času od 11. junija do 11. julija beri športne strani v časopisu, tako da boš na tekočem glede dogajanja v svetu nogometa in se boš tako vedno lahko vključila v pogovor, ko bo beseda tekla o nogometu. Če tega ne boš storila, boš izpadla zelo neumno ali pa boš ignorirana. NE PRITOŽUJ SE, če ne boš deležna nobene pozornosti. 

2. V času svetovnega prvenstva je TELEVIZIJA MOJA, ves čas, brez izjem. Tudi, če si boš drznila vzeti roke pilota za TV, ti ne bo nikakor uspelo.

3. V kolikor boš šla mimo TV-ja med tekmo, me to ne bo motilo, seveda le v primeru, če se boš plazila po parketu..

4. V času prenosa bom slep, gluh in mutav, razen v primeru, ko bom potreboval novo pivo ali kaj za pod zob. Domišljaš si , če meniš, da te bom poslušal, odpiral vrata, dvigoval telefon ali se ukvarjal z otroci.

5. Zdi se mi dobra ideja, da poskrbiš za vsaj 2 six packa v hladilniku , ki naj bosta pripravljena ves čas, prav tako nekaj za v usta  ( ne mislim tvojih delov telesa ) . Prosim , ne glej mojih prijateljev postrani, ko bodo prišli k meni na ogled tekme. V zameno ti bo dovoljeno gledati televizijo med polnočjo in 6. uro zjutraj , seveda v primeru, če takrat ne bo posnetka kakšne tekme, ki mi je tisti dan ne bi uspelo ujeti.

6. Prosim , prosim, prosim ! Če bom razburjen, ker bo kateri od mojih reprezantanc slabo kazalo, NIKOLI NE RECI > saj je samo tekma< ali > ne skrbi, bodo pa zmagali naslednjič< . Če boš rekla kaj takšnega, boš me samo še bolj razburila in še manj te bom imel rad. Zapomni si, o nogometu ne boš nikoli vedela več od mene, in tvoje >opogumljajoče< izjave lahko privedejo le do razida ali ločitve.

7. Med prenosi sicer lahko sedeš poleg mene in gledaš tekmo, tudi pogovarjava se lahko , vendar le med polčasom in še to le takrat, ko so na sporedu reklame in če je rezultat po prvem delu takšen, da sem zadovoljen.

8. Posnetki golov so ZELO pomembna zadeva.  Vedno , četudi sem jih videl ali ne, želim jih videti ponovno, čim večkrat.

9. Povej svojim prijateljicam, da naju ne vabijo na nobene otroške rojstne dneve ali podobna otroško naravnana srečanja, katerih bi se moral udeležiti tudi jaz, ker :

                 a) ne grem nikamor
        b) ne grem nikamor, in
        c) ne grem nikamor 

10. Vendar, če naju kateri od mojih prijateljev povabi na ogled tekme , bova tam kot bi trenil.

 11. Večerni vrhunci svetovnega prvenstva so prav tako pomembni kot tekme same. Prosim, niti ne pomisli, da bi rekla >ampak, to si itak že videl .zakaj ne preklopiš na kaj , kar lahko gledava skupaj?< - moj odgovor bo - poglej pravilo pod točko #2 na tem seznamu.

12. In še za konec , prosim prihrani zase izjave kot je > Hvala bogu, da je SP vsake 4 leta< .Na te besede sem imun, kajti pred in po prvenstvu je tukaj Liga prvakov, Premier League, La liga, Serie A, FA Pokal, Evropsko prvenstvo itn. itn.

p.s. Hvala za tvoje razumevanje

Ni komentarjev: