03. februar 2009

20 bobi palčk v minuti in kidanje

Kolega je dobil avto. Da bo vožnja srečna je blo treba nazdravit. In ponavadi ko popiješ tisti Slovencem priljubljeni zeleni zvarek, marsikdo postane lačen. Oziroma vsaj zapaše še nekaj malega pogrickati zraven. Bobi palčke bodo zadostovale za prvo silo. In ko jih dobimo na mizo, nekdo v družbi dobi preblisk o večini dobro znanem mitu: da ni možno pojesti 20 bobi palčk v eni minuti.
In podobno kot rešujeta take mite Adam in Jamie iz dokumentarne serije MythBusters, smo se tudi mi odločili, da bomo mit tudi praktično preizkusili. Oziroma bo to storil nekdo izmed nas.
In tukaj je posnetek preizkusa:Myth confirmed. Vsaj iz naše strani drži, da v eni minuti ni možno pojesti 20 bobi palčk.

Ko smo se najedli in bili zato polni energije, nam je na misel prišla še bolj trapasta ideja. Nočno kidanje snega. (Naj omenim, da je bila ura takrat približno 23.00)
Odpravili smo se domov po opremo (lopate, topla oblačila in obutev) in smo se od pol polnoči do nekaj čez 1. ponoči bolj ali manj koristno rekreirali.

In še nekaj foto utrinkov le-tega (ne)smiselnega početja:

Seveda smo si zaslužil tudi počitek in per:

Ni komentarjev: