28. januar 2007

Popotovanje spod Krvavca do Johance

No, vse skup se je začel ubistvu u Zali, kamor sem pršu samo po en DVD, ki bi mi ga mogu Kveder Jr. prnest, in pa na eno pijačo. E, pa smo spet tm - na eno!
Jz sm sicer potem, ko sem spil hotu it domov, pa sta me Lenart in Grah naštimala, da grem z njima, ker je mogu Grah iskat svojga brata pod Krvavc. Pa smo šli.
In, ko smo se vozil gor, kar naenkrat sred ceste stoji avtobus. Neki časa čakamo, kdaj se misle vse skupi premaknt naprej.. pa nč.
Jz začnem snemat zadevo, da bi se vidl, kolk časa smo čakal.In ja.. en idiot se pač ni hotu umaknit avtobusu! In je bil še celo tolk pogumen, da je šel šoferju težit. Bil pa je seveda državljan ene izmed naših sosednjih držav. 4 krat lahko ugibate katere.

Vmes smo šli še na eno pjačo v en lokalček (na enega).


In na koncu, ko gledamo po ceniku za cene, najdemo eno zlo zanimivo postavko.


In kaj je osnova sendviča? Kaj, al dobiš samo kos kruha, al kaj!?!
:)

No, kakorkol že. Iz protesta, ker majo tako butastko postavko na ceniku, gremo rajš še v Areno, ker vemo, da so tam ceniki uredu.
:)

Ko smo se vozili iz Arene proti Kokrici smo se vmev v Predosljah šli malo paparace.

Pol pa k Grahu domov pogledat rokomet.
Ne vem, zakaj so mogl naši zgubit samo za eno piko... Bemo
30:31
:(

In ker smo bli ravno športno razpoloženi, smo nadaljeval v tej smeri.
Na pir-ponk do Kvedra pol pa še s Bajžlom in Kvedrom St. v Johano na keglanje.Pa je šu spet mim en vikend, k sm zmeri pršu sred noči domov, pa samo na enga sm šu.


In za konec "programa" še tole:
(tako kot je na RTV SLO po koncu programa :)

3 komentarji:

aleš pravi ...

khm pozabu si povedat d si na koncu beknu+bajžj+klemen

Klemen pravi ...

morm povedat da se mi je floro prou zagravžou... pridemo vn in se mu je zgleda zafržmagou k je biu zadn po "rednmu" delu tekmogvanja, zato je svoje ogorčenje spustu kr johanci na predpražnik...js sm mu pa mal pomagu...sj če se dela nj se saj ornk:D lp

Floro pravi ...

No no... tuki je pa potrebna obrazložitev, zakaj sm jz beknu! Moje načelo je namreč:
"Šparat je treba, pa naj stane kar hoče!!"

Sem pač šparoven človk - ne bom metal stran napol polhn kozarc pira zato sem ga eksal. (Kveder St. ga je pa rajš pustu. Jej jej, bolj da bi se gr'št pod'ru!!)

Je pa mel to moje eksanje pač svojo ceno. Spil sem vse (da se ne bi škoda delala)... ampak sem v zahvalo za dobro postrežbo pač pustu mal tringerta na tretoarju.
:)